Pokemon Quest bereikt de 2.5 miljoen downloads

Goed nieuws voor Nintendo. Pokemon Quest is 2.5 miljoen keer gedownload. Dit aantal zal alleen maar hoger worden wanneer dit spel ook op mobiel uitgebracht gaat worden. 

Het Japanse Twitter account van Pokemon Quest maakte dit vandaag per Tweet bekend. Het spel werd 29 mei tijdens de Pokemon Direct aangekondigd. In de eerste maand is het spel dus al 2.5 miljoen keer gedownload. Al op 1 juni, nog geen drie dagen na de release, maakte Nintendo bekend dat het de grens van 1 miljoen downloads bereikt had.

Dat nog geen drie weken later de 2.5 miljoen downloads bereikt zijn wil zeggen dat de groei nog goed in dit spel zit. Als dit spel volgende week ook op iOS en Android uitkomt zal het spel alleen maar groter worden!

Heb jij Pokemon Quest zelf ook al gespeeld? Laat het ons weten in de reacties.

Jop

Een 24 jarige Nintendo fan. Op het moment volg ik een IT-Traineeship bij Calco. In mijn vrije tijd vaak aan het gamen op mijn Switch of Pokémon aan het vangen in Pokémon Go. Zin in een potje Splatoon 2? Stuur me een berichtje!

7 gedachten over “Pokemon Quest bereikt de 2.5 miljoen downloads

Geef een reactie