[Update] Pokemon Go update is nu live

Hij was al door Niantic aangekondigd maar vanaf nu is hij dan ook echt daar. De Pokemon Go update waar iedereen al vanaf het begin van het spel op zat te wachten!

[Update] Je kan nu vanaf level 30 de vriendenfunctie gebruiken.

Hoewel de update voor iedereen beschikbaar zou moeten zijn is het verstandig om je blijdschap nog even in te houden. Wil je gebruik kunnen maken van alle functies zal je al wel in level 40 moeten zitten. Zit je nog niet op dat level kan je op dit moment nog geen vrienden toevoegen. Zonder vrienden zijn ook de andere nieuwe opties niet beschikbaar.

Waarschijnlijk is dit slechts een tijdelijke maatregel om de drukte op de servers van Niantic niet in een keer te groot te laten worden. Eerder zagen we dit ook bij Raid Battles die pas vanaf een bepaald level gespeeld konden worden. Toen die uitkwamen ging het level limiet ontzettend snel naar beneden waardoor iedereen gebruik kon maken van die functie.

Ben jij nog zo’n fanatieke Pokemon Go speler die al in level 40 zit? Open dan snel de app en kijk of je al wat vrienden toe kan voegen!

 

Jop

Een 24 jarige Nintendo fan. Op het moment volg ik een IT-Traineeship bij Calco. In mijn vrije tijd vaak aan het gamen op mijn Switch of Pokémon aan het vangen in Pokémon Go. Zin in een potje Splatoon 2? Stuur me een berichtje!

3 gedachten over “[Update] Pokemon Go update is nu live

Geef een reactie