Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Pode krijgt lanceringstrailer

Pode is vanaf vandaag beschikbaar in de Nintendo eShop. Wij hebben de lanceringstrailer vast voor je klaar.

Vanaf vandaag is Pode verkrijgbaar in de Nintendo eShop. Dit spel van een Noorse ontwikkelaar zal ook in het teken staan van de Noorse mythologie. 

Henchman & Goon is een nog vrij onbekende ontwikkelaar. Pode zal het eerste spel zijn wat ze uitbrengen op de Nintendo Switch. We zagen dit spel voor het eerst tijdens de Nindies Showcase van 20 maart 2018. Heb je die niet gezien is het interessant om deze toch nog even terug te kijken, voornamelijk voor de uitspraak van “pode”. Voor het gemak hebben we deze Nindies Showcase hieronder toegevoegd. De informatie over dit spel vind je vanaf 8:31.

 

Zoals je kan horen is Pode een co-op puzzelspel. Het speel zich af binnenin een mysterieuze berg. Er zijn twee speelbare karakters. De een is een steen, de ander een gevallen ster. Beide karakters hebben zo hun eigen kwaliteiten en beperkingen. Door deze goed te combineren kan je ieder level tot een goed einde brengen.

De ontspannen sfeer staat centraal in dit spel. Er wordt veel aandacht besteed aan positieve acties. Ook ziet het spel er grafisch prachtig uit. Deze grafische pracht is geïnspireerd door de Noorse kunst en cultuur. Hoewel de co-op modus centraal staat in Pode is ook het gehele spel in je eentje te voltooien. Om dat te doen zal je steeds van karakter moeten wisselen om zo toch door de levels heen te komen.

Benieuwd geworden naar Pode? Bekijk dan de lanceringstrailer hieronder.