Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Online toernooien pas na day-one update beschikbaar in Mario Tennis Aces

De game was toch niet zo compleet als we dachten. 

De game was toch niet zo compleet als we dachten. 

Als je dacht Mario Tennis Aces morgen meteen volledig te kunnen spelen heb je het mis. De nieuwe sportgame heeft namelijk een day-one update van 2GB nodig als je toernooien wilt spelen. Zonder deze update zal het dus niet mogelijk zijn om gebruik te maken van deze modus. Volgens Eurogamer bedraagt de digitale versie van de game, inclusief update, slechts 1,9GB.

In Mario Tennis Aces is een nieuw aspect toegevoegd aan online toernooien. Ze zijn namelijk een manier om nieuwe personages een maand eerder te krijgen dan alle andere spelers. Zo kunnen gamers Koopa Troopa in juli en Blooper in augustus vrijspelen door genoeg punten online te scoren. Spelers die niet deelnemen aan de toernooien krijgen deze personages in respectievelijk augustus en september.