Nieuwe Hint Art in Super Mario Odyssey

Opnieuw heeft Nintendo Hint Art gepubliceerd van Super Mario Odyssey. Weet jij waar deze locatie is? Dan kan je daar zomaar wat leuks vinden!

Een tijdje terug is Nintendo begonnen met het delen van nieuwe Hint Art voor Super Mario Odyssey via sociale media. Hoewel het vinden van de juiste locaties geen Power Moons oplevert, krijgen diegenen die ze vinden wel een klein extraatje. De laatste Hint Art verscheen afgelopen nacht op de sociale media kanalen van Nintendo. Bekijk deze Hint Art hieronder.

Op de locatie van het kruisje kun je een kleine bonus vinden. Weet je niet waar het is? Wij van Daily Nintendo zochten het voor je uit en hebben de exacte locatie gevonden en beschreven. Pas op, de volgende twee alinea’s bevat daardoor wel wat spoilers.

De nieuwe Hint Art vinden:

Deze recente Hint Art was een van de moeilijkste tot nu toe. Wat wel meteen duidelijk was, was de verwijzing naar een locatie in het Maanrijk. Daar aangekomen zien we het kasteel uit de foto hierboven. Het kruisje lijkt echter te liggen in een van de vele kraters die op het Maanrijk te vinden zijn. Ook hebben we nog een balk met “c” en “d” er in. Je kan uren door het Maanrijk lopen en deze locatie niet vinden. Hoe vind je hem dan wel?

De truc zit hem in het openen van de kaart. Als je die opent zie je helemaal rechts een balk met “c” en “d” (en de andere letters van het alfabet). Naast de balk met de letters staat een foto van een krater met een van de vijanden. Het is deze krater die je moet vinden voor de beloning. Je vindt hem door vanaf de startlocatie langs de Toadwinkel te lopen. Vanaf dat punt ga je recht vooruit naar de krater met het ?-blok in het midden. Als je nu op de goede locatie een Stampsprong doet zal je de beloning ontdekken.

Jop

Een 24 jarige Nintendo fan. Op het moment volg ik een IT-Traineeship bij Calco. In mijn vrije tijd vaak aan het gamen op mijn Switch of Pokémon aan het vangen in Pokémon Go. Zin in een potje Splatoon 2? Stuur me een berichtje!

Geef een reactie