Gesloten beta Arena of Valor start op 28 juni

Volgende week donderdag gaat de gesloten beta van Arena of Valor van start. Wil je meedoen dan zal je je wel in moeten schrijven, op het moment van schrijven zijn er nog plaatsen beschikbaar!

Vandaag maakte Tencent bekend wanneer de tweede gesloten beta van Arena of Valor gaat beginnen. De eerste gesloten beta vond plaats in januari van dit jaar. De eerste gesloten beta periode duurde 48 uur. Hoe lang de gesloten beta dit keer duurt is nog niet bekend.

Arena of Valor is een 5 tegen 5 battle arena spel. De gameplay doet erg denken aan dat van League of Legends. Twee teams nemen het tegen elkaar op met als doel de basis van de tegenstander te verslaan. Eind vorig jaar verscheen dit spel al voor mobiele apparaten. Rond die tijd maakte Nintendo ook bekend dat het spel naar de Switch zou komen. Wanneer dit spel zal verschijnen is nog niet bekend.

Volgende week dus een gesloten beta, wil je nog meedoen dan kan je je hier aanmelden. Word je uitgekozen dan zal je vanzelf een uitnodiging krijgen met daarin een code om het spel te kunnen spelen. Wil je eerst wat meer weten over het spel? Bekijk dan onderstaande trailer.

Jop

Een 24 jarige Nintendo fan. Op het moment volg ik een IT-Traineeship bij Calco. In mijn vrije tijd vaak aan het gamen op mijn Switch of Pokémon aan het vangen in Pokémon Go. Zin in een potje Splatoon 2? Stuur me een berichtje!

Geef een reactie