Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Anima: Gate of Memories – The Nameless Chronicles komt volgende week naar de Switch

Klassieke hack & slash actie voor op je Switch.

Klassieke hack & slash actie voor op je Switch.

Hoewel we kort geleden pas leerde dat Anima: Gate of Memories – The Nameless Chronicles naar de Switch zou komen, komt deze sneller dan verwacht. De game zal vanaf 29 juni te downloaden zijn voor de Switch, en beloofd daarbij hetzelfde aantal frames (60 fps) mee te nemen als naar de andere consoles.

De Anima: Gate of Memories series is een serie gebaseerd op de tabletop RPG Anima: Beyond Fantasy. Beide games zijn 3rd person roleplaying games met duizenden customization-mogelijkheden, waarin je acties en daden grote gevolgen hebben voor het verhaal en de personages. In Anima: Gate Of Memories – The Nameless Chronicles wordt het verhaal verteld van Sin Nombre, een onsterfelijk wezen waarop een verschrikkelijke vloek rust: om als onsterfelijke voor altijd over de wereld te dwalen. Wanneer deze echter een schaduw uit zijn verleden ontmoet wordt hij gedwongen mee te doen in een gevecht dat niet alleen zijn leven, maar zijn hele bestaan in gevaar brengt.

Een nieuwe trailer, die de launch op andere consoles viert, is hieronder te bekijken.