Video toont Super Mario Odyssey-levels in Captain Toad: Treasure Tracker

Daarnaast kunnen spelers nu ook een nieuwe demo downloaden in de eShop.

Hoewel de release nog eventjes op zich laat wachten, is Nintendo al druk bezig Captain Toad te promoten. Dit doen ze met een nieuwe overzichtstrailer én een video waarin we de Super Mario Odyssey-koninkrijken in dioramavorm kunnen zien. De trailer bevestigt dat Captain Toad afreist naar vier koninkrijken: Cascade, Sand, Metro en Luncheon.

Iets minder goed nieuws komt uit een preview van NintenDaan bij GameXplain. Daarin vertelt hij dat de nieuwe Odyssey-levels niet een toevoeging, maar een vervanging in de game zijn. In de originele Wii U-release kon Captain Toad een handjevol levels spelen uit Super Mario 3D World, maar deze zijn spoorloos verdwenen in de Switch-versie en vervangen door de gebieden uit Odyssey. Een bijzondere keuze van Nintendo, want de Super Mario 3D World-levels waren langer dan de nieuwe mini-koninkrijken.

Om op een positieve noot te eindigen is er ook een nieuwe demo beschikbaar in de Nintendo eShop. Spelers kunnen hier drie verschillende levels uitproberen. Hieronder kun je de nieuwe overzichtstrailer en Odyssey-video bekijken.

Bron

Ruben

Ik ben 22 jaar en van jongs af aan al een groot fan van Nintendo en hun games. Het is moeilijk om tussen de geweldige series favorieten te kiezen, maar de Mario-games hebben sinds jongs af aan een speciale plek in mijn hart.

6 gedachten over “Video toont Super Mario Odyssey-levels in Captain Toad: Treasure Tracker

Geef een reactie