Trailer Fire Emblem: Three Houses geanalyseerd

De Nintendo Direct is al weer even achter de rug maar we blijven nieuwe informatie ontdekken. Dit keer zijn het de mannen van GameXplain die de trailer van Fire Emblem helemaal voor je uitpluizen.

De analyseermachine van GameXplain draait altijd op volle toeren zo vlak na een Nintendo Direct. Dit jaar is dat niet anders. In de twee minuut durende trailer die we van Nintendo kregen zit veel meer dan je in eerste instantie zou denken. GameXplain heeft er een analyse van bijna 20 minuten van weten te maken. Zelf ontdekken wat er allemaal in zit, bekijk de video onderaan het bericht.

Heb je niet veel tijd zullen we de hoogtepunten ook vast voor je toelichten. De eerste zeven minuten gaan ze vooral in op de verhaallijn. Ze onderzoeken waar de naam “Three Houses” naar refereert. Ook zoeken ze herkenningspunten in bepaalde terugkerende karakters die we kennen van eerdere delen.

Na de zeven minuten gaan ze kijken naar een deel van de gameplay. Wat meteen opvalt is dat er veel meer details gebruikt zijn dan bij de afgelopen delen die allemaal verschenen op een handheld device. Een nieuwe toevoeging is de aanwijzing welke tegenstanders jou de volgende beurt aan kunnen vallen. Doordat je dit meteen kan zien weet je welke vijanden je het eerst uit moet schakelen om zelf in leven te blijven.

Benieuwd naar alle details die in de trailer te vinden zijn? Bekijk dan zelf onderstaande video.

Jop

Een 24 jarige Nintendo fan. Op het moment volg ik een IT-Traineeship bij Calco. In mijn vrije tijd vaak aan het gamen op mijn Switch of Pokémon aan het vangen in Pokémon Go. Zin in een potje Splatoon 2? Stuur me een berichtje!

Geef een reactie