Super Smash Bros.-blog staat vandaag in het teken van bommen

Een hulptrofee en splattastische nieuwe muziek.

Masahiro Sakurai updatet regelmatig zijn blog van Super Smash Bros. Ultimate. Vandaag hebben we twee nieuwe posts gekregen: een nieuw item en nieuw muziekstuk. Het nieuwe item van de dag is de nieuwe explosieve hulptrofee Bomberman. We zagen hem ook al tijdens de Nintendo Direct: E3 2018 langskomen, maar vandaag worden we getrakteerd met vier nieuwe screenshot. De bommen die Bomberman achterlaat, exploderen op de iconische, kruisvormige manier. Ook draagt hij verschillende soorten bommen bij zich, waaronder de standaard en Remote Control-bommen.

Het tweede explosieve nieuwtje van vandaag is een nieuw muziekstuk in de game: Bomb Rush Blush uit de Splatoon-serie. Deze remix van Callie’s persoonlijke nummer zal hoogstwaarschijnlijk in Morray Towers te horen zijn tijdens Smash-gevechten. Hieronder kun je alvast een voorproefje luisteren.

Ruben

Ik ben 22 jaar en van jongs af aan al een groot fan van Nintendo en hun games. Het is moeilijk om tussen de geweldige series favorieten te kiezen, maar de Mario-games hebben sinds jongs af aan een speciale plek in mijn hart.

Geef een reactie