Pokemon Quest volgende week naar mobiele apparaten

Mobiele gamers kunnen vanaf volgende week met de titel aan de slag.

Pokémon Quest werd begin deze maand aangekondigd voor de Nintendo Switch en was daarna ook meteen gratis te downloaden in de eShop. De game zou ook naar mobiele apparaten komen maar een datum was nog onbekend. Nu is duidelijk geworden dat het spel op 28 juni verschijnt voor iOS en Android. Ook daarop zal de titel gratis te downloaden zijn.

Pokémon Quest is een schattige 3D-voxel game waarbij je Pokémon verzameld, traint en bevecht. Zo kun je de Pokémon die je bezit in één team van drie op verschillende avonturen sturen in het vierkante universum. Via expedities kun je in de game items en power-ups verzamelen. Met deze items kun je vervolgens gaan koken om zo nieuwe Pokémon aan te trekken.

2 gedachten over “Pokemon Quest volgende week naar mobiele apparaten

Geef een reactie