Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

eShop verklapt de komst van Air Mail voor de Switch

Het spel verschijnt volgende week dinsdag in de Nintendo eShop.

Deze vlucht simulatie game van N-Fusion pakt het net wat anders aan dan we gewend zijn. In Air Mail ontdek je de wereld terwijl je post bezorgd!

In Air Mail speel je als Scoop, een postbezorger die alle post per vliegtuig moet bezorgen. Je begint in het pittoreske koninkrijk van Domeeka. Vanuit daar vlieg je naar alle omliggende eilanden om zo de post te bezorgen. In het begin gaat dit allemaal erg vredig en is er weinig aan de hand. Al snel komt daar verandering in als er problemen komen binnen het koninkrijk.

Het bekende ‘red het koninkrijk’ verhaal dus. Een verhaal wat we tegenwoordig in tientallen zo niet honderden games gezien hebben. Toch is het combineren van deze verhaallijn met het vlucht simulatie genre nog niet vaak gedaan.

In de verhaalmodus bevat dit spel 25 verschillende missies. Daarnaast zal er ook een ’time attack’ modus zijn waarbij je zo snel mogelijk post moet bezorgen. Wil je even vliegen zonder dat je vast zit aan bepaalde opdrachten? Ook dat kan! In de ‘free play’ modus kan je op je eigen tempo door de fantasiewereld heen vliegen en ontdek je misschien nog wel een geheim of twee.

Air Mail verschijnt 26 juni zowel in Amerika als in Europa. De Amerikaanse prijs is 15 dollar. In Europa zal de prijs waarschijnlijk tussen de 10 en 15 euro komen te liggen. Benieuwd geworden naar dit spel? Bekijk hieronder vast de trailer.