Release datum Valkyria Chronicles 4 bekend

Nog maar een paar maanden!

Valkyria Chronicles 4 heeft eindelijk een release datum gekregen in het westen. Sega heeft bekend gemaakt dat de game vanaf 25 september te spelen zal zijn. In Japan is de game al een tijdje uit, daar konden ze 21 maart al mey deze titel aan de slag.

Valkyria Chronicles 4 vertelt het verhaal van commandant Claude Wallace, die met zijn squadron E moet proberen een riskant plan ten uitvoer te brengen om de oorlog tussen de Atlantic Federation en de Autocratic Eastern Imperial Alliance te winnen. De game maakt gebruik van het BLiTZ-gevechtssysteem, wat deels turn-based strategy, deels RPG en deels real-time 3rd person shooter is.

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 28 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik PokΓ©mon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

Geef een reactie