Nieuwe details Pokémon GO bekend dankzij datamine

Nieuwe informatie over de nieuwe Alolan-forms, spelerreputatie en meer.

De dataminers zijn weer flink aan het werk geweest om de diepste geheimen van de nieuwe update van Pokémon GO uit de grond te halen. Bij deze datamine zijn er geen héél bijzondere dingen gevonden, vooral omdat de grote nieuwe functies al bekend zijn. Toch zijn er wat juweeltjes opgedoken die toch wel interessant zijn.

Zo zijn er vier nieuwe badges opgedoken voor het nieuwe ruilsysteem en de badges voor Go Fest 2018. Deze badges zullen gegeven worden aan de mensen die de benodigde ruildoelen behalen en de Go Fest 2018-badge is voor de mensen die aanwezig zijn bij het Go Fest 2018 in Chicago.

Verder is er een nieuwe Water-starter exclusieve move opgedoken, genaamd Hydro Cannon. Ook worden de Alolan-forms en Spinda toegevoegd en krijgt het spel een nieuw titelscherm dat geheel geschikt is voor de zomer.

Er komt ook een nieuw systeem dat wordt gebruikt tegen hackers en spoofers: het reputatiesysteem. Het reputatiesysteem kan elke speler in Pokémon GO als een bot/hacker markeren, waardoor na herhaaldelijke markeringen van de speler actie wordt ondernemen.

Wat vind jij het leukste aan deze nieuwe update van Pokémon Go? laat het ons weten in de reacties!

 

 

 

Joey

Heyhey! Ik ben een 20-jarige jongen genaamd Joey. Ik ben heel creatief ingesteld, hou van tekeningen en volg een studie voor ICT Programmeren aan het hbo. Naast het schrijven bij Daily Nintendo sta ik ook nog bekend als PandyBearArt (www.instagram.com/PandyBearArt). Verder hou ik van gamen, anime en het horror-genre. Hoe darker hoe beter!.

3 gedachten over “Nieuwe details Pokémon GO bekend dankzij datamine

Geef een reactie