Binnenkort nieuwe aankondigingen van Nintendo

Reggie Fils-Aime, de Amerikaanse baas van Nintendo, maakte vandaag bekend dat we op korte termijn nog wat aankondigingen kunnen verwachten. Dit keer zullen het geen Switch-titels zijn die Nintendo presenteert.

Tijdens de afgelopen E3 kreeg de 3DS helemaal geen aandacht. Voor een aantal mensen was dat het signaal dat Nintendo met zijn handheld zou willen stoppen. Vandaag ontkrachte Reggie dat gerucht. De 3DS is nog steeds een belangrijk product voor Nintendo. Op korte termijn zullen er dan ook nieuwe aankondigingen volgen.

Naast deze informatie vertelde Reggie ook nog wat over de mobiele markt. Al een hele tijd geleden kwam naar buiten dat gewerkt werd aan een nieuwe mobiele titel: Mario Kart Tour. Nintendo heeft bewust gekozen om tijdens de E3 geen informatie te geven over deze titel. Reggie: “Er komt een moment dichter bij de lancering waarop we informatie vrij zullen geven.” Ook gaf de Nintendo president aan dat ze nog steeds op schema liggen om het spel dit fiscale jaar uit te brengen. Het fiscale jaar van Nintendo loopt tot maart 2019.

Jop

Een 24 jarige Nintendo fan. Op het moment volg ik een IT-Traineeship bij Calco. In mijn vrije tijd vaak aan het gamen op mijn Switch of Pokémon aan het vangen in Pokémon Go. Zin in een potje Splatoon 2? Stuur me een berichtje!

5 gedachten over “Binnenkort nieuwe aankondigingen van Nintendo

Geef een reactie