Fire Emblem: Three Houses heeft ander lokalisatieteam

Het lokalisatieteam 8-4 werkt deze keer niet aan de nieuwe Fire Emblem-titel.

Nintendo heeft in het verleden regelmatig de hulp van lokalisatieteam 8-4 ingeschakeld om verschillende Fire Emblem-games te lokaliseren. De samenwerking tussen de twee bedrijven ontstond bij Fire Emblem: Shadow Dragon voor de Nintendo DS. Deze samenwerking werd voortgezet in Fire Emblem: Awakening en Echoes: Shadows of Valentia.

Deze week werd een nieuwe titel bekendgemaakt voor de Fire Emblem-reeks, namelijk Fire Emblem: Three Houses. Het bedrijf 8-4 bevestigt echter dat ze niet betrokken zullen zijn bij de lokalisatie van deze game. Het lijkt er dus op dat Nintendo de lokalisatie van Three Houses binnen het bedrijf zelf zal regelen, net als dat ze met Fire Emblem: Fates hebben gedaan.

Waren de vorige Fire Emblem-games die Nintendo zelf lokaliseerde naar jouw mening goed uitgepakt? Laat het ons weten in de reacties!

Joey

Heyhey! Ik ben een 20-jarige jongen genaamd Joey. Ik ben heel creatief ingesteld, hou van tekeningen en volg een studie voor ICT Programmeren aan het hbo. Naast het schrijven bij Daily Nintendo sta ik ook nog bekend als PandyBearArt (www.instagram.com/PandyBearArt). Verder hou ik van gamen, anime en het horror-genre. Hoe darker hoe beter!.

Geef een reactie