Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Geen DLC Octopath Traveler gepland

Square Enix laat weten dat de game bij release compleet "af" is.

Square Enix laat weten dat de game bij release compleet “af” is.

Het is tegenwoordig vrij normaal dat games DLC krijgen, extra downloadable content die soms meteen na de release al beschikbaar is. In het geval van Square Enix’s aankomende turn-based RPG Octopath Traveler zal dit echter niet het geval zijn. In een interview voor Dengeki Online met Producer Masashi Takahashi is namelijk naar voren gekomen dat de game bij release compleet af is, waardoor er geen DLC nodig is.

Octopath Travaler komt volgende maand naar de Switch. Momenteel is er een demo te downloaden in de Nintendo E-shop, waarvan je de save data zal mee kunnen nemen naar de volledige versie. Hieronder kun je verder de laatste trailer bekijken, deze is helaas wel in het Japans.