16 minuten aan beelden Bloodstained: Ritual of the Night

De game is er nog steeds niet, maar we hebben in ieder geval weer beelden!

De spirituele opvolger van Castlevania: Symphony of the Night heeft het er maar moeilijk mee. De game is al een hele tijd in ontwikkeling en is zelfs al verscheidene keren uitgesteld; de laatste keer dat we er nog over schreven zou hij begin 2018 naar de Switch komen. De game staat momenteel nog steeds gepland voor dit jaar, al is het onduidelijk wanneer dit dan zou moeten zijn en/of dit nog gehaald gaat worden.

Gelukkig weten we dankzij het E3 in ieder geval dat ze er nog steeds mee bezig zijn, daar was namelijk een nieuwe demo te spelen. De beelden daarvan kun je hieronder bekijken.

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 29 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

2 gedachten over “16 minuten aan beelden Bloodstained: Ritual of the Night

  • 17/06/2018 om 11:48
    Permalink

    Soundtrack van doet me aan vele oude soundtracks denken. Van Disney tekenfilms tot aan de 16-bit generatie games. Soort van nostalgische vibe roept dit bij me op. Eens kijken wat Shazaam hieruit kan halen?

Geef een reactie