Splatoon 2 krijgt update naar 3.1.0

Vanmorgen in alle vroegte is er een update verschenen voor Splatoon 2. Versie 3.1.0 heeft als belangrijkste vernieuwing de DLC. Dat is echter niet het enige wat deden update brengt.

Als je vandaag Splatoon 2 opstart zal je de melding krijgen dat er een update beschikbaar is. Deze update zal je moeten installeren om online te kunnen spelen en om toegang te krijgen tot de Octo expansion DLC.

Afgelopen dinsdag werd al bekend gemaakt dat de Octo Expansion DLC vandaag zou verschijnen. Voor veel mensen was dit een verrassing aangezien deze eigenlijk pas gepland stond voor de zomer van 2018. Vanaf nu kan je er dus daadwerkelijk mee aan de slag. Heb je de DLC eerder al aangeschaft dan is enkel het updaten van de software én de DLC genoeg. Heb je Octo Expansion nog niet eerder gekocht dan kan je dit doen vanuit de game zelf.

Naast deze DLC zijn er ook kleine aanpassingen gemaakt in de online battles. Verschillende wapens zijn een klein beetje aangepast om de wedstrijden eerlijker te laten verlopen. Ook zijn er, zoals in elke update, weer verschillende bugs aangepakt. Het spel zou nu dus nog beter moeten spelen.

Ga jij vandaag meteen aan de slag met de Octo Expansion DLC? Laat het ons weten in de reacties.

Jop

Een 24 jarige Nintendo fan. Op het moment volg ik een IT-Traineeship bij Calco. In mijn vrije tijd vaak aan het gamen op mijn Switch of Pokémon aan het vangen in Pokémon Go. Zin in een potje Splatoon 2? Stuur me een berichtje!

Eén gedachte over “Splatoon 2 krijgt update naar 3.1.0

Geef een reactie