Ruim 12 minuten aan Crash Bandicoot N. Sane Trilogy footage

Er is ruim 12 minuten aan beeldmateriaal van Crash Bandicoot N. Sane Trilogy opgedoken. 

Vorig jaar verscheen de bundel met drie Crash Bandicoot-games op de PlayStation 4 als een remaster. In deze trilogie zitten de drie originele Crash Bandicoot spellen: Crash Bandicoot, Cortex Strikes Back en Warped.  Eind deze maand zal de game ook op de Switch verschijnen. IGN kreeg de kans om het spel live te spelen op de E3 en heeft de beelden geüploadt op YouTube. De video kun je hieronder bekijken.

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy komt op 29 juni naar de Nintendo Switch.

Jordy Blanken

Al op een vrij jonge leeftijd kwam ik via mijn neef in aanraking met Nintendo via de Wii en de Nintendo DS. Ik was direct erg geïnteresseerd in het merk en deze interesse is in de afgelopen jaren alleen maar sterker geworden.

Geef een reactie