Arcade Archives Donkey Kong verschijnt morgen voor Switch

De arcadeklassieker keert terug. Kan jij Pauline uit de klauwen van Donkey Kong redden?

In september werd aangekondigd dat Hamster een partnerschap met Nintendo had gevormd om klassieke arcadetitels naar de Switch te brengen. We hebben sindsdien een paar releases gezien, waaronder Mario Bros., Vs. Super Mario Bros. en Punch-Out !!. Nu hebben we een bevestiging over de volgende titel, welke heel binnenkort al zal verschijnen. Volgens een persbericht van Nintendo verschijnt Arcade Archives Donkey Kong morgen op Switch.

Donkey Kong is een actiegame die in 1981 werd uitgegeven door Nintendo. In de game is het aan Jumpman – de originele naam van Mario – om Lady te redden van Donkey Kong. Lady is later uitgegroeid tot Pauline, die vorig jaar nog een opwachting maakte in Super Mario Odyssey. Arcade Archives Donkey Kong bevat zowel de oude, nieuwe en internationale versie van de game en zal € 6,99 kosten.

Ruben

Ik ben 22 jaar en van jongs af aan al een groot fan van Nintendo en hun games. Het is moeilijk om tussen de geweldige series favorieten te kiezen, maar de Mario-games hebben sinds jongs af aan een speciale plek in mijn hart.

Geef een reactie