Zo ziet de E3-stand van Nintendo er uit

Gisterenavond gaf Nintendo hun jaarlijkse E3 Direct. Naast deze videopresentatie is er op de locatie zelf van alles te doen. Zo zijn er verschillende toernooien en kan je langs de Nintendo stand gaan om de nieuw aangekondigde spellen te spelen. 

De mannen van GameXplain zijn in Los Angeles aanwezig om als eerste alle nieuwe spellen te spelen. Naast het spelen van deze spellen hebben ze ook beelden gemaakt om de thuisblijvers te laten zien hoe het er nou aan toe gaat.

In onderstaande video zien we vele mensenmassa’s die kijken naar de nieuwste spellen. Ook is er de mogelijkheid om deze spellen zelf te spelen. Gelukkig is er nog veel meer te doen dan spellen spelen of bekijken. Van veel franchises zijn er fraaie beelden neergezet die je kan bewonderen.

Iedere ruimte heeft zijn eigen sfeer gekregen. Zo is er een gebied wat helemaal ingericht is in Super Smash stijl. In een andere ruimte draait alles om de nieuw aangekondigde Pokémon games. Ook zijn er losse beelden die niet per se bij een geheel horen maar er wel erg gaaf uitzien.

Zou jij zelf graag eens aanwezig zijn bij de E3? Met welke game zou jij dan aan de slag gaan? Laat het ons weten in de reacties.

Jop

Een 24 jarige Nintendo fan. Op het moment volg ik een IT-Traineeship bij Calco. In mijn vrije tijd vaak aan het gamen op mijn Switch of Pokémon aan het vangen in Pokémon Go. Zin in een potje Splatoon 2? Stuur me een berichtje!

Geef een reactie