Yoshi voor de Switch uitgesteld naar 2019

Ook Yoshi’s nieuwe avontuur voor de Nintendo Switch is verplaatst naar 2019.

Vorig jaar kregen we al wat korte beelden te zien van de nieuwe Yoshi-platformer voor de Nintendo Switch. Tijdens de E3 presentatie van dit jaar werd het spel echter helemaal niet getoond. En aangezien de presentatie zich vooral richtte op spellen die op korte termijn uitkomen, werd al snel de vraag gesteld hoe het met dit spel zit. Nintendo’s Bill Trinen heeft daar inmiddels antwoord op gegeven. Nog dit jaar krijgen we nieuwe informatie over de game. Yoshi voor de Nintendo Switch is echter wel verschoven naar 2019. Tot voor de E3 stond op de website van Nintendo nog 2018 genoemd maar ook dit is nu gewijzigd. We zullen dus langer moeten wachten op deze vrolijke platformer

3 gedachten over “Yoshi voor de Switch uitgesteld naar 2019

Geef een reactie