Video toont gameplay beelden LEGO DC Super-Villains

Hoewel we nog tot halverwege oktober zullen moeten wachten op deze game kunnen we toch al wat beelden laten zien. Op de gamesbeurs E3 is namelijk een demo te spelen. Onderstaande beelden zijn afkomstig van deze demo. 

In deze ruim acht minuten durende video zien we verschillende “super slechteriken” in actie. In het begin is het The Joker die het opneemt tegen verschillende tegenstanders. Zoals we inmiddels gewend zijn van de LEGO games is het verzamelen van “noppen” een essentieel onderdeel. Ze liggen verspreid door het hele level en ook het verslaan van vijanden leveren deze vorm van geld op.

Wat opvalt is dat The Joker veel gebruik lijkt te maken van accessoires voor zijn aanvallen. Zo gooit hij met taarten en gebruikt hij op afstand bestuurbare kunstgebitten. Heb je genoeg “noppen” verzameld dan krijg je de titel “super slechterik”.

Gedurende de gameplay zien we ook dat het, net als in eerdere LEGO games, mogelijk is van personage te wisselen. Zo schakelt de speler over naar Harley om gebruik te maken van haar speciale eigenschappen. Dit wisselen tussen karakters is een essentieel onderdeel van de LEGO games.

Jop

Een 24 jarige Nintendo fan. Op het moment volg ik een IT-Traineeship bij Calco. In mijn vrije tijd vaak aan het gamen op mijn Switch of Pokémon aan het vangen in Pokémon Go. Zin in een potje Splatoon 2? Stuur me een berichtje!

Geef een reactie