Switch-versie Fortnite wordt vergeleken met de uitgave op de PlayStation 4

Gisteren werd bekend dat de populaire game Fortnite naar de Nintendo Switch kwam. Alsof dat nog niet genoeg was maakte de ontwikkelaars ook meteen bekend dat het spel diezelfde avond al te downloaden was. Dat gaf videomakers de mogelijkheid beide games te vergelijken.

In onderstaande video zie je links steeds beelden van de Switch-versie. Rechts wordt het spel gespeeld op een PlayStation 4. Het valt op dat de kleuren op de PlayStation 4 veel rijker ogen. Op de Nintendo Switch ziet het spel er net wat somberder uit. Buiten dit kleur verschil lijkt de Switch-versie goed stand te houden. Vermoedelijk gaat het hier wel om een Switch in zijn dock. In handheld modus kunnen de beelden er mogelijk wat minder uitzien.

Naast in-game beelden zien we ook nog een vergelijking tussen de karakter design optie in de game. Hier zijn de verschillen helemaal minimaal. Het lijkt er dus op alsof Epic Games echt zijn best heeft gedaan op deze port.

Jop

Een gamende basisschool leraar van 24 jaar. Sinds de GameBoy Color al een fan van Nintendo. Hoewel ik Zelda game fantastisch blijf vinden speel ik tegenwoordig vaker Splatoon!

Eén gedachte over “Switch-versie Fortnite wordt vergeleken met de uitgave op de PlayStation 4

Geef een reactie