Ruim 20 minuten aan Super Smash Bros. Ultimate footage

Afkomstig vanaf de Nintendo Treehouse hebben we flink wat gameplay footage voor je.

Op de E3 presentatie van Nintendo werd Super Smash Bros. voor de Nintendo Switch volledig onthuld onder de naam Super Smash Bros. Ultimate. Inmiddels zijn ook flink wat gameplay beelden opgedoken en deze zie je hieronder. De game moet op 7 december dit jaar in de winkels komen te liggen. De game heeft natuurlijk niet voor niets Super Smash Bros. Ultimate. Elke Smash Bros-vechter die je tot nu toe hebt gezien in de serie zal aanwezig zijn in de game. Het moet de ultieme game worden voor fans van de serie met meer dan 60 personages. Bekijk de gameplay beelden hieronder.

2 gedachten over “Ruim 20 minuten aan Super Smash Bros. Ultimate footage

Geef een reactie