[Prijsvraag] Win de V-GRIP voor de Nintendo Switch

Maak kans op de nieuwe V-GRIP accesoire van Speedlink.

Speedlink, bekend van verschillende gaming-accessoires, heeft onlangs de V-GRIP voor de Nintendo Switch uitgebracht. De V-GRIP biedt een ergonomisch design en veel comfort wanneer er gespeeld wordt op de hybride console van Nintendo. De V-GRIP verandert twee Joy-Cons in een handzame gamepad en maakt het mogelijk deze op een ergonomische manier te verbinden met de Nintendo Switch. In onze review lees je dat dit écht een fijnere game-ervaring oplevert.

In samenwerking met Speedlink mogen wij een exemplaar verloten. Om kans te maken hoef je slechts een reactie onder dit bericht te plaatsen. Meedoen kan tot en met 15 juni. Om te reageren heb je een account nodig op Daily Nintendo. Heb je deze nog niet? Maak ‘m hier (gratis) aan! Veel succes!

 

Redactionele crew alsmede moderators op de website van Daily Nintendo zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt zo snel mogelijk na de laatste dag van deelname bekend gemaakt. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. De prijs wordt per post verstuurd. De winnaar dient zijn adresgegevens door te geven. Deze informatie wordt na versturen direct weer verwijderd en zal niet met derden worden gedeeld.

44 gedachten over “[Prijsvraag] Win de V-GRIP voor de Nintendo Switch

Geef een reactie