Nieuwe beelden Pokémon: Let’s Go, Pikachu / Eevee

Nintendo toont nieuwe beelden van de aankomende Switch-games Pokémon: Let’s Go, Pikachu / Eevee.

In november dit jaar kunnen we aan de slag met twee nieuwe Pokémon-games op de Switch. Tijdens de E3 heeft Nintedo nieuwe beelden van de spellen getoond. In deze nieuwe games ligt de nadruk veel meer op het vangen van Pokémon. De titels zijn spin-offs met duidelijk minder aanwezige RPG-elementen. De Pokémon Let’s Go!-games hebben op verschillende punten veel gemeen met de smartphone-titel Pokémon GO. De nieuwe gameplay beelden die werden getoond zie je hieronder.

4 gedachten over “Nieuwe beelden Pokémon: Let’s Go, Pikachu / Eevee

  • 14/06/2018 om 13:27
    Permalink

    Jup dat vrees ik ook….
    veel te makkelijk.. unbalanced.. en tegen alle pokemon principes in. gelukkig komen de “Echte” games ook nog!

    Maar goed wel beter voor de pokemon go spelers die een thunderbolt op een onix als normaal ervaren XD en waar een gengar geraakt kan worden door een machamp die alleen fighting moves kan XD en zo zijn der nog meer voorbeelden.

Geef een reactie