[E3] Splatoon 2: Octo Expansion verschijnt morgen

Dat er ergens in de zomer van 2018 een grote DLC update voor Splatoon aan zat te komen, wisten we. Wanneer deze precies zou komen bleef lang onbekend. Vannacht maakte Nintendo tijdens het Treehouse evenement bekend dat deze morgen al beschikbaar is. 

De geplande DLC heet Octo Expansion. Het zal zich met name richten op de single player ervaring. Door het kopen van deze DLC krijg je toegang tot 80 nieuwe levels. De afgelopen weken kregen we al verschillende levels van deze uitbreiding te zien. Speel je enkel multiplayer dan is het toch interessant om deze DLC aan te schaffen. Na het uitspelen hiervan krijg je de mogelijkheid om als Octoling door het spel te gaan.

Omdat het spelen als Octoling en geheel nieuwe ervaring is komt nintendo ook met nieuwe Amiibo. Zoals we gewend zijn van de Splatoon Amiibo komen deze in een set van drie. Een mannelijk en vrouwelijk personage én eentje in de octopus vorm.

Dat deze DLC morgen al beschikbaar is, is opvallend. Officieel is de zomer nog niet begonnen. Toch zal je daar de meeste mensen niet over horen klagen, hoe eerder hoe beter. Benieuwd wat we precies van deze DLC kunnen verwachten bekijk dan onderstaande trailer.

 

Wil je al het nieuws van Nintendo op deze E3 nog eens rustig nalezen? Bekijk dan het Daily Nintendo overzichtsartikel. 

Jop

Een 24 jarige Nintendo fan. Op het moment volg ik een IT-Traineeship bij Calco. In mijn vrije tijd vaak aan het gamen op mijn Switch of Pokémon aan het vangen in Pokémon Go. Zin in een potje Splatoon 2? Stuur me een berichtje!

2 gedachten over “[E3] Splatoon 2: Octo Expansion verschijnt morgen

Geef een reactie