[E3] Nintendo toont Super Smash Bros. voor de Nintendo Switch

Super Smash Bros. Ultimate is aangekondigd voor de Nintendo Switch mét een releasedatum.

We wisten al dat Super Smash Bros naar de Nintendo Switch komt, maar vandaag is de game onthuld onder de naam Super Smash Bros. Ultimate. De game moet op 7 december dit jaar in de winkels komen te liggen. De trailer die Nintendo toonde tijdens de E3-presentatie toonde enorm veel speelbare personages. Sterker nog, elke Smash Bros-vechter die je tot nu toe hebt gezien in de serie zal aanwezig zijn in Super Smash Bros Ultimate. Van Bayonetta tot Snake en Pac Man, van Dr. Mario tot Bowser Jr. en Mega Man, alsmede de verschillende varianten van Link zijn stuk voor stuk speelbaar. Het moet de ultieme game worden voor fans van de serie met meer dan 60 personages.

Naast al deze bekende personages verschijnen ook nieuwe vechters. Onder andere de Inklings uit Splatoon zulen als speelbaar personage aanwezig zijn. Deze waren eerder wel al aangekondigd. Ridley was echter nog niet aangekondigd maar ook deze zal voor het eerst aanwezig zijn in de serie. Super Smash Bros. Ultimate krijgt daarnaast ook ontzettend veel stages van bestaande tot nieuwe stages. Daarnaast keren ook de Smash-gevechten met acht spelers terug.

Verder maakte Nintendo vandaag bekend dat er ook veel items, assist trophy’s, nieuwe Pokémon zijn toegevoegd. Een groot aantal Final Smashes zijn daarnaast aangepast, waardoor je ze sneller kan uitvoeren. Onderstaande video werd getoond tijdens de E3-presentatie van Nintendo en brengt de aanwezige personages in beeld. Meer informatie over de game volgt spoedig.

5 gedachten over “[E3] Nintendo toont Super Smash Bros. voor de Nintendo Switch

Geef een reactie