[E3] Mario Party komt naar de Switch

Switch-bezitters kunnen later dit jaar ook een feestje gaan bouwen.

Het kon eigenlijk niet uitblijven en tijdens de E3 presentatie van Nintendo is de komst van de game ook bevestigd: Mario Party komt naar Nintendo’s hybride console. De titel moet op 5 oktober dit jaar in de winkels komen te liggen met als volledige titel Super Mario Party. Het is inmiddels al het elfde deel in de serie. De game laat je met vrienden aan de slag gaan met flink wat nieuwe mini-games. De ultieme party-titel voor tijdens een feestje dus.

De eerste trailer zie je hieronder. In deze trailer van Super Mario Party zien we onder andere hoe vier spelers twee Switch-consoles naast elkaar leggen om een parcours te maken waardoor personages naar elkaar kunnen lopen. De nadruk in de game ligt vooral op samenspelen. Super Mario Party voor de Switch is met maximaal vier personen te spelen. Het is nog onduidelijk of er ook een online multiplayer mode aanwezig is.

5 gedachten over “[E3] Mario Party komt naar de Switch

 • 12/06/2018 om 18:56
  Permalink

  Ben blij dat ze zijn afgestapt van het “iedereen in één kar” concept. Mischien een rede om er nog eens mee aan de slag te gaan 🙂

 • 12/06/2018 om 20:35
  Permalink

  De belangrijkste reden om voor deze game een aanschaf te overwegen is de aanwezigheid van minigames waar je als een idioot de controllerstick moet ronddraaien.
  Op de N64 waren tijdens die minigames gewoon afspraken gemaakt niks te doen (anders mol jeje controllers).
  Nu is het wel wat beter gesteld met de controllers van tegenwoordig, maar een keuze van welke mini-games je wel en niet wilt terugzien is eigenlijk een must.

Geef een reactie