Just Dance 2019 aangekondigd

Ook in 2019 kun je weer lekker dansen op de nieuwste hits. 

Gisteren tijdens de E3 presentatie heeft Ubisoft Just Dance 2019 aangekondigd. Het spel bevat 40 nieuwe nummers, waaronder: Finesse van Bruno Mars, Shaky Shaky van Daddy Yankee en Mi Mi Mi van Hit The Electro Beat. Voor wie dit nog niet genoeg is, is er Just Dance Unlimited. Dit is een streamingdienst met meer dan 400 nummers om uit te kiezen. Het enige nadeel is wel: na de proefperiode van 90 dagen moet hiervoor betaald worden.

Ubisoft heeft ook het UI van de game aangepast en het lijkt nu een stuk minder op zijn voorvangers. Het is een nu witte achtergrond met daarop afbeeldingen die horen bij een liedje waarop je kunt dansen.

Just Dance 2019 komt op 25 oktober uit voor onder andere de Wii, Wii U en Nintendo Switch.

Jordy Blanken

Al op een vrij jonge leeftijd kwam ik via mijn neef in aanraking met Nintendo via de Wii en de Nintendo DS. Ik was direct erg geïnteresseerd in het merk en deze interesse is in de afgelopen jaren alleen maar sterker geworden.

3 gedachten over “Just Dance 2019 aangekondigd

Geef een reactie