[E3] Xenoblade Chronicles 2 : Torna – The Golden Country DLC aangekondigd

Je avontuur in Alrest is nog lang niet voorbij! 

Ben je al een beetje bijgekomen van het wilde avontuur dat je met Rex, Pyra en Mythra beleefd hebt? Ja? Goedzo! Nintendo heeft namelijk zojuist de gloednieuwe verhaal-DLC aangekondigd, genaamd: Xenoblade Chronicles 2: Torna- The Golden Country.

Het verhaal in deze DLC speelt zich af in Torna en zal zich 500 jaar voor de gebeurtenissen van Xenoblade Chronicles 2 afspelen. Xenoblade Chornicles 2: Torna- The Golden Country zal op 14 september beschikbaar zijn. De DLC zit inbegrepen in de Expansion Pass. Heb je geen Expansion Pass? Wees niet getreurd, want deze DLC zal ook afzonderlijk beschikbaar zijn.

Bekijk de gloednieuwe E3 trailer van Xenoblade Chronicles 2: Torna- The Golden Country hieronder.

Zal jij deze DLC aanschaffen? Laat het ons weten in de reacties!

Joey

Heyhey! Ik ben een 20-jarige jongen genaamd Joey. Ik ben heel creatief ingesteld, hou van tekeningen en volg een studie voor ICT Programmeren aan het hbo. Naast het schrijven bij Daily Nintendo sta ik ook nog bekend als PandyBearArt (www.instagram.com/PandyBearArt). Verder hou ik van gamen, anime en het horror-genre. Hoe darker hoe beter!.

4 gedachten over “[E3] Xenoblade Chronicles 2 : Torna – The Golden Country DLC aangekondigd

 • 12/06/2018 om 21:59
  Permalink

  Ik vraag me af of je beter deze DLC eerst kunt spelen of toch gewoon eerst het verhaal zelf. Iemand die hier licht op kan schijnen? 🙂

  • 12/06/2018 om 22:59
   Permalink

   @pascalleroi 100% eerst het verhaal zelf helemaal uitspelen. Sommige motieven van karakters zijn eerst niet duidelijk, maar daar komt later in het spel verandering in.

   even in het kort nog zonder spoilers.
   Er is x aantal jaar geleden een grote oorlog geweest. Daar zijn wat dingen met een aantal karakters gebeurt. Dit verklaart waarom zij in het heden zich op een bepaalde manier gedragen. Aan het begin zijn de motieven soms onduidelijk. Maar door flashbacks en het verhaal in het algemeen leer je waarom bepaalde karakters iets doen. Het is dus in feite een incomplete puzzel die steeds completer wordt.

   door de dlc eerst te spelen is deze hele flow verstoord, aangezien deze dlc in die oorlog plaatsvind, en je alle motieven dan al weet. het is dus een prequel.

   absoluut eerst de main game afmaken.

   • 12/06/2018 om 23:00
    Permalink

    Wel voegt de dlc al veel quest toe aan het normale verhaal. Er worden in de toekomst nog meer quest vrijgegeven. Als je 100% zeker weet dat je de season pass wilt kopen, dan kan je dat beter gelijk doen.

Geef een reactie