Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[E3] Xenoblade Chronicles 2 : Torna – The Golden Country DLC aangekondigd

Je avontuur in Alrest is nog lang niet voorbij! 

Je avontuur in Alrest is nog lang niet voorbij! 

Ben je al een beetje bijgekomen van het wilde avontuur dat je met Rex, Pyra en Mythra beleefd hebt? Ja? Goedzo! Nintendo heeft namelijk zojuist de gloednieuwe verhaal-DLC aangekondigd, genaamd: Xenoblade Chronicles 2: Torna- The Golden Country.

Het verhaal in deze DLC speelt zich af in Torna en zal zich 500 jaar voor de gebeurtenissen van Xenoblade Chronicles 2 afspelen. Xenoblade Chornicles 2: Torna- The Golden Country zal op 14 september beschikbaar zijn. De DLC zit inbegrepen in de Expansion Pass. Heb je geen Expansion Pass? Wees niet getreurd, want deze DLC zal ook afzonderlijk beschikbaar zijn.

Bekijk de gloednieuwe E3 trailer van Xenoblade Chronicles 2: Torna- The Golden Country hieronder.

Zal jij deze DLC aanschaffen? Laat het ons weten in de reacties!