[E3] Overcooked 2 verschijnt op de Switch

Lekker gillen in de keuken!

Overcooked 2 verschijnt 7 augustus op de Switch. Al eerder waren er geruchten dat deze titel naar de hybride console van Nintendo zou komen. Deze geruchten zijn hiermee officieel bevestigd! Overcooked 2 zal nieuwe mogelijkheden bevatten, zoals de ingrediënten naar elkaar toegooien. Overcooked 2 bevat meerdere speelmogelijkheden: draadloos, lokaal en online.

Overcooked 2 zal op 7 augustus op de Switch verschijnen. Het is nog onduidelijk of het spel naar meerdere platformen gaat komen.

Robin

Hey, ik ben Robin en ben 18 jaar. Mijn favoriete genres zijn metroidvania's, RPG's en games met een goede mysterieuze sfeer. Mijn favoriete games zijn de Phoenix Wright-games, Ghost Trick en de Mother-serie.

Eén gedachte over “[E3] Overcooked 2 verschijnt op de Switch

Geef een reactie