Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[E3] Nintendo Direct E3 2018, kijk jij mee?

Vanavond om 18:00 uur toont Nintendo haar nieuwste games voor de Switch in een speciale Direct.

Vanavond om 18:00 uur toont Nintendo haar nieuwste games voor de Switch in een speciale Direct.

In een Nintendo Direct welke vijfenveertig minuten gaat duren worden games getoond die aankomende periode gaan uitkomen voor de Nintendo Switch. Het Japanse bedrijf heeft al laten weten dat er geen 3DS-games getoond gaan worden, maar maken vermoedelijk hun opwachting in de Nintendo Treehouse die direct na de Direct van start gaat.

Nintendo heeft al laten weten dat de nieuwste Super Smash Bros.-game een van de vele games gaat zijn die in de Nintendo Direct verwerkt is. Verder zal de presentatie zich richten op titels die in 2018 het levenslicht zal zien. Hierbij kan gedacht worden aan Fire Emblem, Yoshi en Pokémon Let’s Go. Vermoedelijk wordt er ook met een schuin oog naar 2019 gekeken. De Nintendo Direct en Treehouse zijn hieronder te bewonderen.

Bekijk een live video van Nintendo op www.twitch.tv

Kijk jij mee naar de persconferentie? En op welke onthulling hoop jij? Laat het ons weten in de onderstaande berichtensectie!