[E3] Nieuwe Smash-amiibo voor Inkling, Ridley en Daisy

Tijd om je collectie weer aan te vullen!

Masahiro Sakurai heeft bij de onthulling van Super Smash Bros. Ultimate aangekondigd dat de nieuwkomers in de game een eigen Smash-amiibo zullen ontvangen. Tijdens het Treehouse Live-evenement liet de geestelijk vader van de vechtserie de nieuwe Inkling- en Ridley-figuurtjes zien en bevestigde dat Daisy ook zal volgen. Wanneer de nieuwe amiibo zullen uitkomen is vooralsnog onbekend. Het is ook niet duidelijk of andere terugkomers die nog geen amiibo hebben – zoals Wolf, Young Link en de Ice Climbers – er eentje zullen krijgen.

Ruben

Ik ben 22 jaar en van jongs af aan al een groot fan van Nintendo en hun games. Het is moeilijk om tussen de geweldige series favorieten te kiezen, maar de Mario-games hebben sinds jongs af aan een speciale plek in mijn hart.

4 gedachten over “[E3] Nieuwe Smash-amiibo voor Inkling, Ridley en Daisy

Geef een reactie