Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[E3] Krijg Mew in Pokémon Let’s Go met de Poké Ball Plus

Pokémon Let's Go
De mythische Pokémon verschijnt voor zij die betalen.

De mythische Pokémon verschijnt voor zij die betalen.

Op de E3-stand in het Los Angeles Convention Center geeft Nintendo de aanwezigen een kans om Pokémon: Let’s Go, Pikachu! en Pokémon: Let’s Go, Eevee! te spelen. Twee weken geleden is aangekondigd dat deze twee Pokémon-games verschijnen op 16 november voor de Nintendo Switch. Pokémon: Let’s Go introduceert een nieuwe manier om Pokémon te ervaren, namelijk met de Joy-Con Controllers.

Tijdens de aankondiging zagen we ook een nieuw accessoire, genaamd Poké Ball Plus. Nu weten we dat deze wordt geleverd met de Mythical Pokémon, Mew. Poké Ball Plus bevat een instelbare analoge stick en knop, zodat spelers de nieuwe games volledig met het accessoire kunnen bedienen. Nintendo kondigde ook twee bundels aan, waarin spelers Pokémon: Let’s Go, Pikachu! of Pokémon: Let’s Go, Eevee! Krijgen met één Poké Ball Plus.