[E3] Krijg Mew in Pokémon Let’s Go met de Poké Ball Plus

De mythische Pokémon verschijnt voor zij die betalen.

Op de E3-stand in het Los Angeles Convention Center geeft Nintendo de aanwezigen een kans om Pokémon: Let’s Go, Pikachu! en Pokémon: Let’s Go, Eevee! te spelen. Twee weken geleden is aangekondigd dat deze twee Pokémon-games verschijnen op 16 november voor de Nintendo Switch. Pokémon: Let’s Go introduceert een nieuwe manier om Pokémon te ervaren, namelijk met de Joy-Con Controllers.

Tijdens de aankondiging zagen we ook een nieuw accessoire, genaamd Poké Ball Plus. Nu weten we dat deze wordt geleverd met de Mythical Pokémon, Mew. Poké Ball Plus bevat een instelbare analoge stick en knop, zodat spelers de nieuwe games volledig met het accessoire kunnen bedienen. Nintendo kondigde ook twee bundels aan, waarin spelers Pokémon: Let’s Go, Pikachu! of Pokémon: Let’s Go, Eevee! Krijgen met één Poké Ball Plus.

Ruben

Ik ben 22 jaar en van jongs af aan al een groot fan van Nintendo en hun games. Het is moeilijk om tussen de geweldige series favorieten te kiezen, maar de Mario-games hebben sinds jongs af aan een speciale plek in mijn hart.

Eén gedachte over “[E3] Krijg Mew in Pokémon Let’s Go met de Poké Ball Plus

  • 15/06/2018 om 19:17
    Permalink

    Zeer matig, ik koop het sws maar mew gaat mn hele game verpesten xD, net als die torchic met megastone die je bij pokemon xy release kreeg, te overpowered maar ga m toch wel gebruiken (mew geglitched in de originele games is ook te sterk omdat je m al gelijk hebt (ondanks t lage level))

Geef een reactie