Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[E3] Killer Queen Black verschijnt op de Switch

Werelds enige strategische arcade game voor tien spelers!

Werelds enige strategische arcade game voor tien spelers!

Killer Queen Black van Bumblebear Studio zal dit jaar op de Nintendo Switch verschijnen. Dit is zojuist aangekondigd tijdens de E3-stream.  In Killer Queen Black spelen twee teams van elk vijf spelers tegen elkaar. Er zijn verschillende manieren om het spel te winnen. De eerste manier is om de Queen, de Koningin, drie keer te verslaan. De tweede manier is om de bijenkorf te vullen met besjes. Op de laatste manier zullen de spelers een grote slak naar de mand van de tegenpartij moeten slepen.

Killer Queen Black zal dit jaar verschijnen op de Switch. Een exacte releasedatum is nog niet bekend.