[E3] Hollow Knight vanaf vandaag beschikbaar

Tijdens de Nindies stream in maart was al aangekondigd dat Hollow Knight naar de Switch zou komen. In de Nintendo Direct op entertainment beurs E3 werd bekend dat het spel vandaag al te koop is. 

Hollow Knight is een spel wat succesvol is gefinancierd via Kickstarter in 2014. Het spel verscheen uiteindelijk in het begin van 2017. Oorspronkelijk kwam het spel enkel uit op de PC, MAC en Linux systemen. Ruim een jaar later is er nu het debuut van Hollow Knight op een gameconsole. De eer is aan de Nintendo Switch.

De Switch-versie die vanaf vandaag te downloaden zal zijn uit de Nintendo eShop bevat naast het basisspel ook alle eerder verschenen updates. Dit zorgt voor nieuwe personages, vijanden, opdrachten en muziek.

Hollow Knight is een van de vele indies die de overstap maken naar de Nintendo Switch. Met de Switch lijkt Nintendo dan ook een echte goudmijn in handen te hebben. Voor de gamers is dat natuurlijk de grootste overwinning. Zij hebben er, vanaf vandaag, weer een topspel bij.

Jop

Een gamende basisschool leraar van 24 jaar. Sinds de GameBoy Color al een fan van Nintendo. Hoewel ik Zelda game fantastisch blijf vinden speel ik tegenwoordig vaker Splatoon!

Eén gedachte over “[E3] Hollow Knight vanaf vandaag beschikbaar

Geef een reactie