[E3] Fortnite eindelijk aangekondigd voor de Switch

Eindelijk is het zover: Fortnite is nu beschikbaar op Nintendo’s hybride console.

Na maanden aan geruchten over de komst van een Switch-versie en na verschillende leaks zoals de classificatie in Korea is Fortnite eindelijk onthuld voor de Switch. Daar komt bovenop hij is nu beschikbaar in de eShop. Het gaat hierbij alleen om de Battle Royale modus, waarin je het tegen 99 andere spelers opneemt. Fortnite zal 1,9GB aan geheugen op de Switch in beslag nemen en is net als op andere platformen volledig gratis te spelen en te downloaden. De Switch-versie heeft daarnaast ook crossplay waardoor je kunt spelen tegen gamers op de pc, Mac, smartphone en Xbox One. Bekijk de trailer hieronder.

Jorden

Ik ben 21 jaar en sinds de N64 een Nintendo gamer in hart en nieren. Je kan mij bereiken via Twitter, Facebook, Google+, Youtube (https://www.youtube.com/user/MrJordenBakker) en Mail (jorden1506dailynintendo@gmail.com)

4 gedachten over “[E3] Fortnite eindelijk aangekondigd voor de Switch

Geef een reactie