Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Mario Tennis Aces openingsscene en beelden baas

Opgelet voor spoilers in de nieuwe beelden van Mario Tennis Aces.

Opgelet voor spoilers in de nieuwe beelden van Mario Tennis Aces.

Op het Youtubekanaal van GameXplain zijn twee nieuwe video’s verschenen van Mario Tennis Aces. In de eerste video is de volledige openingsscene van de Story Mode te zien. Indien je geen fan bent van spoilers en liever alles zelf ontdekt of ziet terwijl je de game speelt, kan je deze video’s misschien beter overslaan. Voor degenen die geen probleem hebben met spoilers, of toch stiekem al eens een kijkje wil nemen, je vindt de eerste video hier:

In de tweede video kan je beelden zien van de boss fight van World 2. Je ziet hoe het gevecht juist in elkaar zit en hoe je het tegen de baas moet opnemen! Deze tweede video vind je hieronder!