Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[E3] Kijk jij mee? Ubisoft om 22 uur

De persconferentie van Ubisoft start vanavond om 22 uur. 

De persconferentie van Ubisoft start vanavond om 22 uur. 

Ubisoft is een van de meest trouwe partners van Nintendo. Zij hebben als een van de weinigen de Wii U langdurend ondersteund. Door het uitblijven van succes stapte zelfs Ubisoft af van de geflopte console, maar ze zijn weer terug om games uit te brengen op de Nintendo Switch. Met als grootste bewijs Mario + Rabbids: Kingdom Battle.

Het Frans bedrijf heeft echter al wat verrassingen bekend gemaakt. Zo zal Starlink: Battle for Atlas getoond gaan worden, welke in het najaar voor de Switch moet uitkomen. Maar ook Beyond Good and Evil 2 zal worden getoond, met hopelijk een bevestiging voor de Switch. Wellicht maakt Ubisoft nog andere titels bekend voor de Nintendo Switch. Hoe dan ook, de nieuwtjes zullen te lezen zijn op Daily Nintendo!

Bekijk live video van Ubisoft op www.twitch.tv

Kijk jij mee naar de persconferentie? En op welke onthulling hoop jij? Laat het ons weten in de onderstaande berichtensectie!