Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[E3] Kijk jij mee? Square Enix om 19 uur

In de vroege avond toont Square Enix haar nieuwste games. Ben jij net zo nieuwsgierig als wij?

In de vroege avond toont Square Enix haar nieuwste games. Ben jij net zo nieuwsgierig als wij?

Het Japanse bedrijf is de grondlegger op gebied van RPG. Met series als Final Fantasy, Dragon Quest en Kingdom Hearts heeft het bedrijf zich keer op keer bewezen, met gedurfde innovaties binnen het genre. Hoewel Square Enix een haat-liefdeverhouding heeft gehad met Nintendo lijkt de relatie tussen de twee bedrijven hersteld. Dit uit zich in meer games die een release kennen op een Nintendo-platform, met in de nabije toekomst Octopath Traveler voor de Nintendo Switch. Het lijkt dan ook logisch zet, mede door het succes van de Switch, dat meer games worden uitgebracht op de hybride console. Het is echter nog afwachten in hoeverre dit realiteit gaat worden, en als het zover is, in welke vorm. In de onderstaande livestream gaan we het meemaken.

Bekijk een live video van Square Enix op www.twitch.tv

Kijk jij mee naar de persconferentie? En op welke onthulling hoop jij? Laat het ons weten in de onderstaande berichtensectie!