Nieuwe villagers voor Animal Crossing: Pocket Camp

Welke drie dieren zullen deze keer komen kamperen?

Animal Crossing: Pocket Camp is al een tijdje uit, maar de stroom van nieuwe villagers blijft doorgaan. Het is echter nog niet bekend hoe je deze villagers kunt krijgen. Moet je het er weer op wagen dat Gulliver een villager voor je terugbrengt? Of komt de villager gewoon tevoorschijn op je kaart? Wat we wel weten is dat deze drie diertjes snel naar het spel zullen komen.

Hieronder geeft Nintendo alvast een hint over welke villager het kan zijn. Kun jij raden wie dit zijn? Laat het ons weten in de reacties!

Joey

Heyhey! Ik ben een 20-jarige jongen genaamd Joey. Ik ben heel creatief ingesteld, hou van tekeningen en volg een studie voor ICT Programmeren aan het hbo. Naast het schrijven bij Daily Nintendo sta ik ook nog bekend als PandyBearArt (www.instagram.com/PandyBearArt). Verder hou ik van gamen, anime en het horror-genre. Hoe darker hoe beter!.

Eén gedachte over “Nieuwe villagers voor Animal Crossing: Pocket Camp

Geef een reactie