Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[E3] YouTube Live at E3

E3 is inmiddels in volle gang. Bekijk livebeelden vanuit de beursvloer!

E3 is inmiddels in volle gang. Bekijk livebeelden vanuit de beursvloer!

Naast de persconferenties van bedrijven als Microsoft en Sony, waarin nieuwe games en accessoires worden getoond, biedt YouTube een livestream aan. Onder de noemer YouTube Live at E3 worden persconferenties, let’s plays en nieuwtjes besproken onder leiding van Geoff Keighley en verschillende YouTube Creators. De presentator kan je kennen van The Game Awards Show die jaarlijks in december gehouden wordt.

YouTube Live at E3 is verdeeld in twee dagen, namelijk de zondag-editie en de maandag-versie. Beide edities zijn hieronder toegevoegd en gaan om 20:45 uur van start. Kijk jij mee?