[E3] Kijk jij mee? Bethesda om 3:30 uur

In de vroege ochtend van maandag toont Bethesda haar E3 line-up. Ben jij dan nog wakker?

Bethesda heeft afgelopen jaar het een en ander uitgebracht voor de Nintendo Switch. Denk aan The Elders Scrolls V: Skyrim en Doom. Het zou ons dan ook niet verbazen dat het Amerikaanse bedrijf ons gaat verrassen met een onthulling voor een Nintendo-platform. Maar uiteindelijk is dat nog even afwachten. Mocht een onthulling plaats vinden, gaan wij dan een heruitgave krijgen of een nieuwe game? Wij zijn in ieder geval benieuwd! De livestream kan je hieronder bekijken en zal vannacht om 3:30 uur van start gaan.

Bekijk live video van Bethesda op www.twitch.tv

Kijk jij mee naar de persconferentie? En op welke onthulling hoop jij? Laat het ons weten in de onderstaande berichtensectie!

Vincent

Ik ben 28 jaar en jarenlang een liefhebber van Nintendo. Dit komt voort uit het leveren van unieke games en consoles waarbij plezier en beleving bovenaan staan. Series als The Legend of Zelda, Metroid, Pikmin en Animal Crossing staan hoog in mijn lijstje.

2 gedachten over “[E3] Kijk jij mee? Bethesda om 3:30 uur

  • 10/06/2018 om 16:36
    Permalink

    Kijk jij mee? nee

    Maandag wil ik alles nog wel eens op mijn gemak terug gaan zien.
    Vind de shows altijd wel leuk (altijd wel teleurstellend omdat nu niet iedere game speciaal voor mij gemaakt wordt), maar of ik die nu live zie of een paar uur later maakt me (nu) niet veel meer uit.

Geef een reactie