Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[E3] Kijk jij mee? Bethesda om 3:30 uur

In de vroege ochtend van maandag toont Bethesda haar E3 line-up. Ben jij dan nog wakker?

In de vroege ochtend van maandag toont Bethesda haar E3 line-up. Ben jij dan nog wakker?

Bethesda heeft afgelopen jaar het een en ander uitgebracht voor de Nintendo Switch. Denk aan The Elders Scrolls V: Skyrim en Doom. Het zou ons dan ook niet verbazen dat het Amerikaanse bedrijf ons gaat verrassen met een onthulling voor een Nintendo-platform. Maar uiteindelijk is dat nog even afwachten. Mocht een onthulling plaats vinden, gaan wij dan een heruitgave krijgen of een nieuwe game? Wij zijn in ieder geval benieuwd! De livestream kan je hieronder bekijken en zal vannacht om 3:30 uur van start gaan.

Bekijk live video van Bethesda op www.twitch.tv

Kijk jij mee naar de persconferentie? En op welke onthulling hoop jij? Laat het ons weten in de onderstaande berichtensectie!