Animal Crossing : Game Boy Color De-make

Hoe zou Animal Crossing eruit gezien hebben als het in de jaren 90 uitgekomen was? Bekijk het hier!

Animal Crossing begon ooit in Japan als een Nintendo 64-game genaamd Animal Forest en kwam uit in 2001. De rest van de wereld maakte pas later kennis met deze reeks met de GameCube-game ”Animal Crossing”. Deze GameCube-game kwam pas in 2002 uit in Amerika en in Europa in 2004.

Wat als de Animal Crossing-serie was begonnen in de jaren 90? Wat voor een impact zou dit op de gameplay gehad hebben en hoe zou de game eruit gezien hebben? De website Nintendo Wire heeft een perfecte simulatie gemaakt van een Animal Crossing-game op de Game Boy Color. In de video hieronder kun je het resultaat bekijken.

Wat vind jij van deze ‘de-make’? Laat het ons weten in een reactie.

Bron

Joey

Heyhey! Ik ben een 20-jarige jongen genaamd Joey. Ik ben heel creatief ingesteld, hou van tekeningen en volg een studie voor ICT Programmeren aan het hbo. Naast het schrijven bij Daily Nintendo sta ik ook nog bekend als PandyBearArt (www.instagram.com/PandyBearArt). Verder hou ik van gamen, anime en het horror-genre. Hoe darker hoe beter!.

Geef een reactie