Afterparty aangekondigd voor de Switch

Van de makers van Oxenfree.

Afterparty is de nieuwe titel van Night School Studio, de ontwikkelaars van o.a. de populaire indie titel Oxenfree. De game zelf werd eind vorig jaar al aangekondigd, maar tijdens het E3 dit jaar is bekend gemaakt dat de titel ook naar de Switch zal komen. Een precieze datum is nog niet bekend, alleen dat dit in 2019 zal zijn.

Afterparty is een avonturen game waarin je de rollen aanneemt van Milo en Lola, twee beste vrienden die net overleden zijn. In plaats van een plekje in de hemel te hebben veroverd zitten ze echter vast in de hel, waar ze gedoemd zijn voor de eeuwigheid rond te dwalen. Er is alleen wel een loophole, iedereen die de duivel verslaat in een drinkwedstrijd mag naar aarde terugkeren. Aan jou de taak om dit avontuur aan te gaan, waarbij je acties niet alleen invloed hebben op Milo en Lola, maar ook op de mensen en plaatsen in de hel.

Hieronder kun je de trailer bekijken.

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 29 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

Eén gedachte over “Afterparty aangekondigd voor de Switch

Geef een reactie