Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Releasedatum FIFA 19 bekend

EA heeft tijdens de E3 conferentie de releasedatum van FIFA 19 onthuld.

EA heeft tijdens de E3 persconferentie de releasedatum van FIFA 19 onthuld.

FIFA 19 zal dit jaar op 28 september verschijnen, onder andere voor de Nintendo Switch. Dat het nieuwste deel ook naar Nintendo’s hybride console komt werd afgelopen maand al bekend. Er is ook een trailer vrijgegeven van de game welke je hieronder kunt bekijken. Deze richt zich overigens niet specifiek op de Switch-versie. Het nieuwste deel zal ook de Champions League bevatten. Op grafisch gebied zal de Switch-versie verder verbeterd worden. Wél zal ook deze versie nog draaien op een custom-engine in plaats van de Frostbite-engine die voor andere versies wordt gebruikt.