Taiko Drum Master: Nintendo Switch Edition krijgt Engelse schermteksten

De game blijft echter nog wel exclusief in Japan.

Taiko no Tatsujin, ofwel Taiko Drum Master, zal deze zomer op de Nintendo Switch verschijnen. Helaas blijft deze versie enkel beschikbaar in Japan, maar er is goed nieuws voor Westerse fans. Bandai Namco heeft vandaag bekend gemaakt dat er een gratis update komt waarmee de game voorzien wordt van Engelse schermteksten. Deze gratis update is vanaf 9 augustus beschikbaar.

Taiko Drum Master zelf verschijnt op 19 juli in de Japanse eShop. Switch-bezitters zullen dus een paar weken moeten wachten op de Engelse schermteksten. In Taiko Drum Master is het de bedoeling om onderscheidt te maken van de rode Don en de blauwe Ka. De Don zal je met een rechte slag naar beneden moeten wegspelen. De Ka daarentegen moet je diagonaal weg slaan. Dit doe je allemaal op de maat van de muziek.

Hieronder kun je de trailer bekijken van Taiko Drum Master: Nintendo Switch Edition. De game zelf is 19 juli beschikbaar en de gratis Engelstalige update vanaf 9 augustus.

Robin

Hey, ik ben Robin en ben 19 jaar. Mijn favoriete genres zijn metroidvania's, RPG's en games met een goede mysterieuze sfeer. Mijn favoriete games zijn de Phoenix Wright-games, Ghost Trick en de Mother-serie.

Eén gedachte over “Taiko Drum Master: Nintendo Switch Edition krijgt Engelse schermteksten

Geef een reactie